demo-post3

Grupa za žene

Zamislite da živite svoju prirodu u potpunosti, bez osećaja stida, krivice i straha od osude. Zamislite da svesno birate svakog dana da pružite sebi najbolje od sebe i dobro se osećate u svojoj koži. Znamo da vam sama pomisao na sve ovo budi želju da se upustite u putovanje ka svojoj ženskoj prirodi i njenom isceljenju. Ukoliko ste spremne da se upustite u ovaj proces, upravo je otvoreno prijavljivanje za grupu namenjenu baš ženama, a koju vode upravo dve žene, koje pored toga što su posvećene psihoterapiji kao svom pozivu, posvećene su  upravo i uceljenju sebe, a onda i svake žene koja joj se obrati sa tim ciljem. 

Ova grupa je za tebe ako:

-Imate potrebu da razgovarate sa nekim, da vas neko razume, razumete šta vam se dešava, da se povežete sa drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim izazovima, steknete novo iskustvo,  naučite novi način da se povežete sa ljudima i sa sobom

– Osećate pritisak okoline, previše zahteva na koje ne možete da odgovorite

-Imate utisak da ste zaglavljeni

-Ne znate koji je vaš sledeći korak

-Imate osećaj da ste usamljeni i ne možete da ostvarite partnerski odnos kakav želite

-Imate osećaj da vas ljudi ne vrednuju dovoljno

-Nemate dovoljno samopouzdanja

-Niste zadovoljne komunikacijom sa svojim najbližima

U bezbednom i podržavajućem okruženju, imaćete priliku da kroz negujući, kreativni, a opet precizan I fokusiran način upoznaš sebe, razumeš svoja prethodna iskustva razumeš sve što jesi I što ti se dešava, kao I da se osnažiš da svesno kreiraš nova iskustva I svoj život u celosti.

6 meseci intenzivnog rada je pred nama, priključite se.

 

 

Share post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
PRIJAVA ZA GRUPE

Kontant forma

PIŠITE NAM

Kontakt forma