315712691_535121835326639_4941147865217907359_n

FREE WEBINAR “Veliko I u kurikulumu”

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je Centar za socijalno preventivne aktivnosti GriG u saradnji sa partnerima Perkins International ( https://www.perkins.org/international/ )odlučio da podstakne razmenu profesionalnih znanja i iskustava i ponudi mogućnosti za kontinuirano učenje i usavršavanje u oblasti rada sa decom i mladima sa teškoćama u razvoju i njihovim roditeljima.

Od danas krećemo sa organizacijom niza mesečnih besplatnih webinara na značajne teme u oblasti obrazovanja i učenja, kreiranja specifičnih edukativnih pristupa/programa i podrške ukupnom razvoju dece sa teškoćama. Webinari su kreirani od strane edukacijskog centra Malog doma iz Zagreba ( http://www.malidom.hr/ ) kao deo većih edukacijskih treninga.

Svakog meseca možete pratiti naše objave i registrovati se za zanimljive i edukativne teme koje vam donosimo! Nakon što se registrujete, vreme slušanja webinara je fleksibilno jer ih možete pogledati u priodu od 34 sata, od datuma navedenog za početak emitovanja webinara.

Seriju webinara započinjemo sa temom “Veliko I u kurikulumu” (24.11.2022. od 14h)

Ovaj webinar će ponuditi stručnjacima promišljanja o obrazovnim potrebama dece i mladih sa višestrukim razvojnim teškoćama. Stručnjaci će se upoznati sa pristupima razvoju, svrhom Individualnog Obrazovnog Plana te osnovnim delovima Individualnog Obrazovnog Plana.

Broj prijava je ograničen! Rok za registraciju je 23.11. do 16h. Snimak webinara će biti dostupan za gledanje 34 sata, sa početkom od 24.11.2022. u 14h.

Na dan emitovanja webinara, svi registrovani dobiće mejl sa linkom za pristup.

Registraciju molimo izvršite putem linka:

https://forms.gle/sjDJXRuv1geXWgqTA

Radujemo se vašim prijavama!

Share post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
PIŠITE NAM

Kontakt forma